Damage ve gidişat

severus

Kayıtlı Üye
Selamlar,
Dilim döndüğünce kanayan yaradan bahsetmek isterim. Öncelikle damage sistemi.
Meleenin attığı damage gerçekten absürt. Pus'da satılan "RED POT" dan bahsetmek bile istemiyorum. Tamamen SAÇMALIK.
Eski-oldschool tarzında myko açıyoruz diyerek pus'da red pot satmak komik geliyor.
Nasıl ki magenin cz de kill alması için aynı anda nova atması gerekiyorsa meleenin de aynı anda yere vurması gerektiğini düşünüyorum.
2 warrior bütün partyi kesememeli. Mage oynamak oyunculuk gerekiyorsa warrior da gereksin. (aynı anda yere vurması gereksin.)
Bu zamanda pay2win'in önüne geçmek imkansız tamam, adam item yapıyor ama yeri geldiğinde bir asas bir mage partye her skilline kill almasın.
Bir mage oyuncusu olarak bunları söylüyorum belki diğer joblar için oyun farklı olabilir.
Mageler için bu durumlar mide bulandırıcı ve alt f4 atma noktasına getirmekte.

Bu anlatmak istediğim xACS'nin genel olarak benim nezhimde kanayan yaraydı.

Gelelim şuan oynadığımız BloodKo için.
Old hero chest,master box - valkyrie yok. item vs zor olacak denildi.
Black chitinler,sheller 2 hafta olmadan herkes tarafından fullendi.
Unique wepon ve parch 4 oylaması yapılmasına rağmen (HAYIR çıktı). aktif edildi.

Anlıyorum insanlar aynı şeylerden sıkılıyor - yeni item yapmak istiyor. Veya serverdan bir şekilde coinsin çıkartılması gerekiyor.
Ama " 1 " kez de olsun 1 ay herkes ezik takılsın. Ezik pk sı atılsın. Serverlerin ömrü 2 hafta veya max 1 ay olmasın.

Yazacak olsam sayfalar olur, ama sanırım gerek yok. Herkes her şeyin farkında. Artık myko dediğin şey 1 hafta olmuş.

Herkese iyi forumlar.​

ya meleenin attıgı dmg normal o pus itemleriyle ama bp nin attıgı dmg normal degil adam siliyor resmen. bide bencede mykoda pus agırlıklı sacmalıklar olmaması gerekiyor

Gerçek Mykoları özler olduk Myko Adı altında Açıyorlar Serverleri ama Gel gör ki 2 haftada Black chitin Sheller Adamlar Set düzdü Parası olan tek atıp geçiyor pay2win' Olmucakti GÖya

Ağzına sağlık dostum hepsine katılıyorum. 7 mage aynı anda nova atınca bile zor düşüyor ama 1 wari veya 1 asas gelip tek atabiliyor aşırı saçma ama maalesef hiçbir şekilde dönüş alınamıyor.

Geri